Persut http://hennakajava.puheenvuoro.uusisuomi.fi/taxonomy/term/134294/all Tue, 09 Oct 2018 17:04:22 +0300 fi Media sensuroi taas persujen suosiota-Nyt vuorossa oli Iltasanomat. http://pekkahetta1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262285-media-sensuroi-taas-persujen-suosiota-nyt-vuorossa-oli-iltasanomat <p>Oli ikävä taas huomata tämä mediapeli mitä pelataan perussuomalaisia vastaan. Iltasanomat julkaisi oheisen uutisen <a href="https://www.is.fi/autot/art-2000005857676.html" title="https://www.is.fi/autot/art-2000005857676.html">https://www.is.fi/autot/art-2000005857676.html</a>.</p><p>&nbsp;</p><p>Uutiseen kuului myös äänestys. Äänestyksessä kysyttiin lukijoilta, että kenellä oli kaikista parhaimmat ideat ilmasto asioissa. Halla-Aho oli n.10000 äänestäjän mielestä selvästi parhaimman idean tuonut esille.</p><p>Tämä ei kelvannut Iltasanomille, vaan he poistivat äänestyksen kokonaan. He muokkasivat juttua ja keksivät eri selityksiä sivuillensa, miksi äänestys oli poistunut. Lopulta äänestys tuli takaisin, mutta kappas, ilman Jussi Halla-Ahoa! Näin toimii vastuullinen media, kun inhokki edustaja on ylivoimainen. Silloin otetaan käyttöön sensuuri. Hävetkää!</p><p>&nbsp;</p><p>Lopulta, kun yli 2000 oli saanut jo ääniä, saatiin Jussi Hall-Ahokin äänestyslistoille. Alkaa muistuttamaan Ruotsin vaaleja. Eli pimitetään mahdollisuus ensimmäisen tunnin aikana äänestää omaa ehdokasta, jotta saadaan haluttu tulos.</p><p>Tämäkö on sitä journalistiliiton hyväksymää valtamedian sensuuria tänä päivänä? Mitähän seuraa, kun vaalit ovat loppusuoralla?.?.. Kuvissa on shotit äänestystilanteista.</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Oli ikävä taas huomata tämä mediapeli mitä pelataan perussuomalaisia vastaan. Iltasanomat julkaisi oheisen uutisen https://www.is.fi/autot/art-2000005857676.html.

 

Uutiseen kuului myös äänestys. Äänestyksessä kysyttiin lukijoilta, että kenellä oli kaikista parhaimmat ideat ilmasto asioissa. Halla-Aho oli n.10000 äänestäjän mielestä selvästi parhaimman idean tuonut esille.

Tämä ei kelvannut Iltasanomille, vaan he poistivat äänestyksen kokonaan. He muokkasivat juttua ja keksivät eri selityksiä sivuillensa, miksi äänestys oli poistunut. Lopulta äänestys tuli takaisin, mutta kappas, ilman Jussi Halla-Ahoa! Näin toimii vastuullinen media, kun inhokki edustaja on ylivoimainen. Silloin otetaan käyttöön sensuuri. Hävetkää!

 

Lopulta, kun yli 2000 oli saanut jo ääniä, saatiin Jussi Hall-Ahokin äänestyslistoille. Alkaa muistuttamaan Ruotsin vaaleja. Eli pimitetään mahdollisuus ensimmäisen tunnin aikana äänestää omaa ehdokasta, jotta saadaan haluttu tulos.

Tämäkö on sitä journalistiliiton hyväksymää valtamedian sensuuria tänä päivänä? Mitähän seuraa, kun vaalit ovat loppusuoralla?.?.. Kuvissa on shotit äänestystilanteista.

]]>
64 http://pekkahetta1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262285-media-sensuroi-taas-persujen-suosiota-nyt-vuorossa-oli-iltasanomat#comments Jussi Halla-aho Persut Tue, 09 Oct 2018 14:04:22 +0000 Pekka Hetta http://pekkahetta1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262285-media-sensuroi-taas-persujen-suosiota-nyt-vuorossa-oli-iltasanomat
Huhtasaari ja Persut http://mikahyvrinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262068-huhtasaari-ja-persut <p>Persut ovat naurettava puolue. Kun Huhtasaari ja kumppanit suoltavat rasistisen suuntaisiakin kommentteja ja joku heitä siitä kritisoi, he huutavat &quot;sananvapaus, sananvapaus!&quot;</p><p>Mutta kun esim. koululaiset (!!!!) tekevät YHDEN julisteen, johon he ovat liitettyinä, Huhtasaari ja co. vetävät herneen nenäänsä ja lähestulkoon demonisoivat koko koulun.</p><p>Tämähän on ihan lapsellisen naurettavaa.</p><p>Huhtasaarien käsitys sananvapaudesta on, että he saavat sanoa mitä haluavat ilman mitään vastuuta sanomisistaan, mutta jos joku esittää vastalauseen, he demonisoivat vastapuolen ja uhriutuvat.</p><p>Perussuomalaiset ovat epäluuloa, vainoharhaisuutta ja vastakkainasettelua lietsova ryhmä, joka ei kestä kärjistettyä kritiikkiä edes lapsilta.</p><p>Näillä Huhtiksen ja Halla-Ahon koulun vihan lietsomis puheilla olisi jotain ilmaa, jos esim. suurin osa näistä julisteista, joita oli tehty, olisivat olleet heihin kohdistettuja. Silloin olisi voinut argumentoida, että on käytetty jotain ohjausta johonkin tiettyyn suuntaan.</p><p>Nyt oli vain YKSI juliste, jossa he esiintyivät. Ei tämä ole mitään kiihkoilua tai vihanlietsontaa. Älkää nyt höpsikö.</p><p>Nämä koululaiset omalla kärjekkäällä julisteellaan tulivat saattaneeksi Huhtasaaren ja Persut paljastamaan todellisen luonteensa.</p><p>Nämä koululaiset veivät Huhtasaarta ja Halla-Ahoa kuin litran mittaa.</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Persut ovat naurettava puolue. Kun Huhtasaari ja kumppanit suoltavat rasistisen suuntaisiakin kommentteja ja joku heitä siitä kritisoi, he huutavat "sananvapaus, sananvapaus!"

Mutta kun esim. koululaiset (!!!!) tekevät YHDEN julisteen, johon he ovat liitettyinä, Huhtasaari ja co. vetävät herneen nenäänsä ja lähestulkoon demonisoivat koko koulun.

Tämähän on ihan lapsellisen naurettavaa.

Huhtasaarien käsitys sananvapaudesta on, että he saavat sanoa mitä haluavat ilman mitään vastuuta sanomisistaan, mutta jos joku esittää vastalauseen, he demonisoivat vastapuolen ja uhriutuvat.

Perussuomalaiset ovat epäluuloa, vainoharhaisuutta ja vastakkainasettelua lietsova ryhmä, joka ei kestä kärjistettyä kritiikkiä edes lapsilta.

Näillä Huhtiksen ja Halla-Ahon koulun vihan lietsomis puheilla olisi jotain ilmaa, jos esim. suurin osa näistä julisteista, joita oli tehty, olisivat olleet heihin kohdistettuja. Silloin olisi voinut argumentoida, että on käytetty jotain ohjausta johonkin tiettyyn suuntaan.

Nyt oli vain YKSI juliste, jossa he esiintyivät. Ei tämä ole mitään kiihkoilua tai vihanlietsontaa. Älkää nyt höpsikö.

Nämä koululaiset omalla kärjekkäällä julisteellaan tulivat saattaneeksi Huhtasaaren ja Persut paljastamaan todellisen luonteensa.

Nämä koululaiset veivät Huhtasaarta ja Halla-Ahoa kuin litran mittaa.

]]>
1 http://mikahyvrinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262068-huhtasaari-ja-persut#comments Laura Huhtasaari Persut Fri, 05 Oct 2018 08:44:11 +0000 Mika Hyvärinen http://mikahyvrinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262068-huhtasaari-ja-persut
Milloin liika on liikaa - Saako politiikkoja solvata vapaasti? http://tanjaisa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261996-kuinka-paljon-saa-nimitella-ja-haukkua-poliitikkoja <p>Ikävää, kun jatkuvasti saa lukea kuinka &quot;persut taas perseilevät, munaavat, uhriutuvat, tekevät itsestään pellen....&quot;<br /><br />Ja kaikkea muuta vielä jopa vähemmän mairittelevaa.</p><p>Onko mikään riittävästi?<br />Ovatko politiikot ihmisten sylkykuppeja, joita voi mielin määrin nimitellä ja solvata?<br />Kuinka aikuiset ihmiset kehtaavat ja viitsivät käyttäytyä kuin lapset hiekkalaatikolla haukkuen toisia?<br /><br />Olen tässä viime päivät ihmetellen lukenut ja kuunnellut Lauran julkaiseman koulujulisteen aikaansaaneen kohun kommentteja ja juttuja. Olen ollut erittäin hämmentynyt, kuinka alas aikuiset ihmiset tuntuvat vajoavat kielenkäytöissään ja kirjoituksissaan.<br /><br />Politiikassa, kuten monissa muissakin asioissa elämässä, ollaan eri mieltä eri ihmisten kesken. Kuinka moni meistä tästä huolimatta menee naapuriaan nimittelemään tai perhetuttujaan kotona iltaa istuen ryhdy haukkumaan, mikäli ollaankin jostakin asiasta eri mieltä?<br /><br />Erimielisyys on rikkaus, vaikka maailmassa olisikin huomattavasti helpompi kenties olla elää, mikäli kaikki olisimme samaa mieltä kaikesta. Mutta erimielisyys ei ole sitä, että toista mieltä olevaa henkilöä tai puoluetta, tahi aatetta solvataan - se on ala-arvoista.</p><p>&nbsp;</p><p>Kenties peiliin katsomisen paikka useammalla ja pienen pohdinnan hetki, käyttäydynkö, kuten toivon minua kohtaan käyttäydyttävän.</p><p><br />&nbsp;</p> Ikävää, kun jatkuvasti saa lukea kuinka "persut taas perseilevät, munaavat, uhriutuvat, tekevät itsestään pellen...."

Ja kaikkea muuta vielä jopa vähemmän mairittelevaa.

Onko mikään riittävästi?
Ovatko politiikot ihmisten sylkykuppeja, joita voi mielin määrin nimitellä ja solvata?
Kuinka aikuiset ihmiset kehtaavat ja viitsivät käyttäytyä kuin lapset hiekkalaatikolla haukkuen toisia?

Olen tässä viime päivät ihmetellen lukenut ja kuunnellut Lauran julkaiseman koulujulisteen aikaansaaneen kohun kommentteja ja juttuja. Olen ollut erittäin hämmentynyt, kuinka alas aikuiset ihmiset tuntuvat vajoavat kielenkäytöissään ja kirjoituksissaan.

Politiikassa, kuten monissa muissakin asioissa elämässä, ollaan eri mieltä eri ihmisten kesken. Kuinka moni meistä tästä huolimatta menee naapuriaan nimittelemään tai perhetuttujaan kotona iltaa istuen ryhdy haukkumaan, mikäli ollaankin jostakin asiasta eri mieltä?

Erimielisyys on rikkaus, vaikka maailmassa olisikin huomattavasti helpompi kenties olla elää, mikäli kaikki olisimme samaa mieltä kaikesta. Mutta erimielisyys ei ole sitä, että toista mieltä olevaa henkilöä tai puoluetta, tahi aatetta solvataan - se on ala-arvoista.

 

Kenties peiliin katsomisen paikka useammalla ja pienen pohdinnan hetki, käyttäydynkö, kuten toivon minua kohtaan käyttäydyttävän.


 

]]>
151 http://tanjaisa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261996-kuinka-paljon-saa-nimitella-ja-haukkua-poliitikkoja#comments Kotimaa Nimittely Persut Poliitikko Solvaaminen Wed, 03 Oct 2018 22:19:09 +0000 Tanja Vahvelainen http://tanjaisa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261996-kuinka-paljon-saa-nimitella-ja-haukkua-poliitikkoja
Koulu julkaisi somessa mauttoman kuvan-miksi syyt saa niskoilleen persut? http://pekkahetta1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261866-koulu-julkaisi-somessa-mauttoman-kuvan-miksi-syyt-saa-niskoilleen-persut <p>Taas ollaan saatu nähdä, kuinka persuviha toimii. Perussuomalaiset on leimattu ryhmän johtohenkilöiden kuvilla ja syyt saa nyt perussuomalaiset, vaikka ovat itse asianomaisia jutussa.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Jutusta tekee erikoisen se, että Sammon koulu on julkaissut jo talvella sosiaalisessa mediassa kuvan, joka esittää stereotypiaa kuolemaan laittamisesta. Kuvasta saa sellaisen kuvan, että perussuomalaiset olisivat laittamassa jotkut ihmiset kuolemaan. Näinhän asia ei tietenkään ole ja Laura ihan oikein asian halusikin korjata. Perussuomalaiset ei ole tekemisissä palautusten päätösten kanssa ja ihmisiä ei lähetetä kuolemaan.</p> <p>&nbsp;</p> <p>No media saikin taas aiheen otsikoida juttujaan persu vastaisesti. He jättivät mainitsematta, että koulu itse oli kuvaa levittänyt oppilaiden nimillä someen ja Laura ainoastaan käytti samaa kuvaa, joka oli laitettu koulun puolesta sosiaaliseen mediaan. Hän ei tehnyt mitään muuta. Sen jälkeen eräät pahoitti mielensä, vaikka oppilaiden nimet olivat huoltajat antaneet luvan julkaista sosiaalisessa mediassa. Kuvassa näkyy vain etunimet, jotka signeerauksia.</p> <p>Jos koulu antaa näin radikaalisti ottaa oppilaiden kantaa julkisiin tiloihin tulleilla kuvilla, niin missä on raja? Miettikääpä, jos kuvassa olisi ollut vaikka Li Andersson, Touko Aalto ja Antti Rinne ja heistä olisi tehty samanlainen kuva kirjotuksella&quot; Nämä haluavat tappajia lisää Suomeen&quot; ja olisi liitetty vainajien määrä, montako suomalaista on tapettu esim. laittomasti maassa olijoiden kädestä.</p> <p>Tuollaisen kuvan voidaan myös sanoa olevan sterotypia, mutta olisiko koulu puuttunut tuollaiseen? Entä some ja media? Uskon, että kuvan jakajaa ei olisi tuomittu, kuten Laura ja persut on nyt tuomittu, vaan koulu olisi oikeutetusti tuomittu. Miksi siis nyt ei näin tehty? No minäpä kerron; koska perussuomalaiset! Laura ei itse edes nostanut tästä kohua, vaan media ja persu vihaajat. Lauralla oli oikeus tehä julkaisu häntä koskeneesta mauttomasta kuvasta, lopun älämölön teitte te, eli öyhöttäjät.</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Taas ollaan saatu nähdä, kuinka persuviha toimii. Perussuomalaiset on leimattu ryhmän johtohenkilöiden kuvilla ja syyt saa nyt perussuomalaiset, vaikka ovat itse asianomaisia jutussa.

 

Jutusta tekee erikoisen se, että Sammon koulu on julkaissut jo talvella sosiaalisessa mediassa kuvan, joka esittää stereotypiaa kuolemaan laittamisesta. Kuvasta saa sellaisen kuvan, että perussuomalaiset olisivat laittamassa jotkut ihmiset kuolemaan. Näinhän asia ei tietenkään ole ja Laura ihan oikein asian halusikin korjata. Perussuomalaiset ei ole tekemisissä palautusten päätösten kanssa ja ihmisiä ei lähetetä kuolemaan.

 

No media saikin taas aiheen otsikoida juttujaan persu vastaisesti. He jättivät mainitsematta, että koulu itse oli kuvaa levittänyt oppilaiden nimillä someen ja Laura ainoastaan käytti samaa kuvaa, joka oli laitettu koulun puolesta sosiaaliseen mediaan. Hän ei tehnyt mitään muuta. Sen jälkeen eräät pahoitti mielensä, vaikka oppilaiden nimet olivat huoltajat antaneet luvan julkaista sosiaalisessa mediassa. Kuvassa näkyy vain etunimet, jotka signeerauksia.

Jos koulu antaa näin radikaalisti ottaa oppilaiden kantaa julkisiin tiloihin tulleilla kuvilla, niin missä on raja? Miettikääpä, jos kuvassa olisi ollut vaikka Li Andersson, Touko Aalto ja Antti Rinne ja heistä olisi tehty samanlainen kuva kirjotuksella" Nämä haluavat tappajia lisää Suomeen" ja olisi liitetty vainajien määrä, montako suomalaista on tapettu esim. laittomasti maassa olijoiden kädestä.

Tuollaisen kuvan voidaan myös sanoa olevan sterotypia, mutta olisiko koulu puuttunut tuollaiseen? Entä some ja media? Uskon, että kuvan jakajaa ei olisi tuomittu, kuten Laura ja persut on nyt tuomittu, vaan koulu olisi oikeutetusti tuomittu. Miksi siis nyt ei näin tehty? No minäpä kerron; koska perussuomalaiset! Laura ei itse edes nostanut tästä kohua, vaan media ja persu vihaajat. Lauralla oli oikeus tehä julkaisu häntä koskeneesta mauttomasta kuvasta, lopun älämölön teitte te, eli öyhöttäjät. ]]> 55 http://pekkahetta1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261866-koulu-julkaisi-somessa-mauttoman-kuvan-miksi-syyt-saa-niskoilleen-persut#comments Koulutus Persut Valemedia Viha Mon, 01 Oct 2018 13:55:08 +0000 Pekka Hetta http://pekkahetta1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261866-koulu-julkaisi-somessa-mauttoman-kuvan-miksi-syyt-saa-niskoilleen-persut Laura Huhtasaari http://mikahyvrinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261857-laura-huhtasaari <p>Kirjoitin täällä aiemmin, että pidän Huhtasaarta älykkäänä ihmisenä, joka on vain jumissa kaikenlaisessa aivopestyssä hölynpölyssä.</p><p>Joudun muuttamaan käsitystäni.</p><p>Laura Huhtasaari on henkilö, joka ei ota asioista selvää. Hänen evoluutioon liityvät kommentit osoittavat, ettei hän ymmärrä siitä mitään ja ei ole ottanut selvää.</p><p>Tämä sama ilmiö näkyy muissakin asioissa.</p><p>Nyt uusimpana hän on julkaissut lasten koulussa tekemän teoksen lasten nimillä ja koulun nimellä. Ja tietenkään hän ei kerro asiayhteyttä. Joko hän ei ole ottanut selvää mikä se on tai hän on ollut tietoinen siitä ja jättänyt tarkoituksella sen mainitsematta.</p><p>Yhtä kaikki, melko arvelluttavaa toimintaa.</p><p>En pysty pitämään Huhtasaarta kovin älykkäänä ihmisenä.</p><p>Ei sillä, että itseäni pitäisin, mutta sen verran ymmärrän, että jos lasten koulussa tekemän kantaaottavan teoksen julkaisee lasten nimillä ja koulun nimellä sosiaalisessa mediassa, on vähintään selvennettävä asiayhteys.</p><p>On aivan eri asia, että jokin teos on koulussa esillä osana kokonaisuutta ja asiyhteydessään kuin, että yksi kuva siitä julkaistaan somessa ilman selvennystä, mistä on kysymys.</p><p>Nyt tässä Huhtasaari laittaa, ainakin epäsuorasti, näiden lasten turvallisuuden kyseenalaiseksi.</p><p>Näin siksi, koska ihmiset, jotka eivät viitsi selvittää asioita (kuten Huhtasaari), tekevät päätelmänsä ainoastaan tämän yhden kuvan perusteella.</p><p>Mielestäni edesvastuutonta toimintaa Huhtasaarelta.</p><p>---------------------------------------------------</p><p>Vitsi, jonka keksin juuri.</p><p>&nbsp;</p><p>Miksi Laura Huhtasaari uskoo kirjaimellisesti Raamatun luomiskertomukseen?</p><p>- Koska se on plagiaatti.</p><p>&nbsp;</p><p>Kiitos, haen takkini.<br />&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Kirjoitin täällä aiemmin, että pidän Huhtasaarta älykkäänä ihmisenä, joka on vain jumissa kaikenlaisessa aivopestyssä hölynpölyssä.

Joudun muuttamaan käsitystäni.

Laura Huhtasaari on henkilö, joka ei ota asioista selvää. Hänen evoluutioon liityvät kommentit osoittavat, ettei hän ymmärrä siitä mitään ja ei ole ottanut selvää.

Tämä sama ilmiö näkyy muissakin asioissa.

Nyt uusimpana hän on julkaissut lasten koulussa tekemän teoksen lasten nimillä ja koulun nimellä. Ja tietenkään hän ei kerro asiayhteyttä. Joko hän ei ole ottanut selvää mikä se on tai hän on ollut tietoinen siitä ja jättänyt tarkoituksella sen mainitsematta.

Yhtä kaikki, melko arvelluttavaa toimintaa.

En pysty pitämään Huhtasaarta kovin älykkäänä ihmisenä.

Ei sillä, että itseäni pitäisin, mutta sen verran ymmärrän, että jos lasten koulussa tekemän kantaaottavan teoksen julkaisee lasten nimillä ja koulun nimellä sosiaalisessa mediassa, on vähintään selvennettävä asiayhteys.

On aivan eri asia, että jokin teos on koulussa esillä osana kokonaisuutta ja asiyhteydessään kuin, että yksi kuva siitä julkaistaan somessa ilman selvennystä, mistä on kysymys.

Nyt tässä Huhtasaari laittaa, ainakin epäsuorasti, näiden lasten turvallisuuden kyseenalaiseksi.

Näin siksi, koska ihmiset, jotka eivät viitsi selvittää asioita (kuten Huhtasaari), tekevät päätelmänsä ainoastaan tämän yhden kuvan perusteella.

Mielestäni edesvastuutonta toimintaa Huhtasaarelta.

---------------------------------------------------

Vitsi, jonka keksin juuri.

 

Miksi Laura Huhtasaari uskoo kirjaimellisesti Raamatun luomiskertomukseen?

- Koska se on plagiaatti.

 

Kiitos, haen takkini.
 

]]>
9 http://mikahyvrinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261857-laura-huhtasaari#comments Laura Huhtasaari Persut Perussuomalaiset Mon, 01 Oct 2018 11:16:30 +0000 Mika Hyvärinen http://mikahyvrinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261857-laura-huhtasaari
Perussuomalaista huumoria, vaimon saa raiskata? http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260459-perussuomalaista-huumori-vaimon-saa-raiskata <p><a href="https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809032201178609" title="https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809032201178609">https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809032201178609</a></p><p>&nbsp;&quot;Perussuomalaisten kankaanpääläinen valtuutettu&nbsp;<em>Teuvo Roskala</em>kirjoittaa aborttia käsittelevässä&nbsp;<a href="http://www.teuvoroskala.ehdolla.fi/blogi/2018/08/13/25896" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">blogissaan</a>, että&nbsp;&quot;Avioliitossa kun ei voi edelleenkään tulla raiskatuksi.&nbsp;Ei ainakaan tavallisten valkoisten heteroiden suhteessa.&quot;</p><p>&nbsp;</p><p>Hienot on arvot hänellä ja ilmeisesti myös yleisesti perussuomalaisilla.&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>Huumoria tuo miehen puheista ja kirjoituksista ei kyllä löydy.&nbsp;&nbsp;</p><p>Ilmeisesti mies luulee omistavansa naisensa kehon kun tuollaista kirjoittelee.&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809032201178609

 "Perussuomalaisten kankaanpääläinen valtuutettu Teuvo Roskalakirjoittaa aborttia käsittelevässä blogissaan, että "Avioliitossa kun ei voi edelleenkään tulla raiskatuksi. Ei ainakaan tavallisten valkoisten heteroiden suhteessa."

 

Hienot on arvot hänellä ja ilmeisesti myös yleisesti perussuomalaisilla. 

 

Huumoria tuo miehen puheista ja kirjoituksista ei kyllä löydy.  

Ilmeisesti mies luulee omistavansa naisensa kehon kun tuollaista kirjoittelee. 

 

 

]]>
41 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260459-perussuomalaista-huumori-vaimon-saa-raiskata#comments Ihmisarvot Kankaanpää Kuntapolitiikka Persut Raiskaus Tue, 04 Sep 2018 15:14:39 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260459-perussuomalaista-huumori-vaimon-saa-raiskata
Miten vihervasemmisto on sössinyt kaiken ruskeaoikeiston ollessa vallassa? http://nikokaistakorpi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260133-miten-vihervasemmisto-on-sossinyt-kaiken-ruskeaoikeiston-ollessa-vallassa <p>Viimeisimpänä itse tekemänsä nuija kädessään Juha Sipilä kertoi korjaavansa vihervasemmiston tekosia toteamalla: &quot;Teidän jälkiänne olen yhdessä muun hallituksen kanssa viimeiset vuodet korjannut.&quot; Kun katselee tätä foorumia, niin varsin usea taho laittaa vihervasemmiston syyksi montakin asiaa erityisesti valtion talouden sekä maahanmuuton osalta.&nbsp;</p><p>Yhä enemmän on alkanut kummastuttaa, miten vihervasemmisto sen on oikein tehnyt olemalla hyvin vähän vallassa? Onko se kenties tehnyt sen telepatialla, noitumalla, salaliitoilla vai huumaamalla keskustalaiset, kokoomuslaiset ja perussuomalaiset ja sittemmin siniset hallituksessa?</p><p>Edeltäneissäkin hallituksissa pääministerin nuijaa ovat pitäneet Kokoomus tai Keskusta 15 vuotta vuodesta 2003 lähtien. Pääministeripuolueena Keskusta on ollut 2003-2011 sekä vuodesta 2015 lähtien. Kokoomus taas on ollut tuossa asemassa 2011-2015 ja ollut hallituksessa vuodesta 2007.</p><p>Ehkä huvittavinta on perussuomalaisten syytökset maahanmuutosta - te olette itse olleet yli kaksi vuotta ruskeaoikeistohallituksessa pahimman maahanmuuton aikana ja syytätte jatkuvasti oppositiota päätöksistä. Herätkää todellisuuteen tällä planeetalla ja demokratiaan. Vihervasemmisto ei ole päätöksiä tuona aikana tehnyt vaan te hallituksessa ja sen eduskuntaenemmistön turvin.</p><p>Moni haluaa korostaa valtionvarainministerin roolia. Siinähän on välillä ollutkin SDP:n henkilö, ja valtiontalous siten onkin yhtäkkiä vain tuosta kiinni. Valtiontalous on aina koko hallituksen keskeinen päätettävä ja valtionvarainministerin budjettiriiheen tuomat ehdotukset ovat vain ehdotuksia. Niistä keskustellaan ja päädytään hallituksen ratkaisuun pääministerin johdolla.</p><p>Joten, miten tuo vihervasemmisto on oikein onnistunut päättämään nämä asiat väärin tässä demokraattisessa Suomessa olematta koskaan enemmistö?</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p> Viimeisimpänä itse tekemänsä nuija kädessään Juha Sipilä kertoi korjaavansa vihervasemmiston tekosia toteamalla: "Teidän jälkiänne olen yhdessä muun hallituksen kanssa viimeiset vuodet korjannut." Kun katselee tätä foorumia, niin varsin usea taho laittaa vihervasemmiston syyksi montakin asiaa erityisesti valtion talouden sekä maahanmuuton osalta. 

Yhä enemmän on alkanut kummastuttaa, miten vihervasemmisto sen on oikein tehnyt olemalla hyvin vähän vallassa? Onko se kenties tehnyt sen telepatialla, noitumalla, salaliitoilla vai huumaamalla keskustalaiset, kokoomuslaiset ja perussuomalaiset ja sittemmin siniset hallituksessa?

Edeltäneissäkin hallituksissa pääministerin nuijaa ovat pitäneet Kokoomus tai Keskusta 15 vuotta vuodesta 2003 lähtien. Pääministeripuolueena Keskusta on ollut 2003-2011 sekä vuodesta 2015 lähtien. Kokoomus taas on ollut tuossa asemassa 2011-2015 ja ollut hallituksessa vuodesta 2007.

Ehkä huvittavinta on perussuomalaisten syytökset maahanmuutosta - te olette itse olleet yli kaksi vuotta ruskeaoikeistohallituksessa pahimman maahanmuuton aikana ja syytätte jatkuvasti oppositiota päätöksistä. Herätkää todellisuuteen tällä planeetalla ja demokratiaan. Vihervasemmisto ei ole päätöksiä tuona aikana tehnyt vaan te hallituksessa ja sen eduskuntaenemmistön turvin.

Moni haluaa korostaa valtionvarainministerin roolia. Siinähän on välillä ollutkin SDP:n henkilö, ja valtiontalous siten onkin yhtäkkiä vain tuosta kiinni. Valtiontalous on aina koko hallituksen keskeinen päätettävä ja valtionvarainministerin budjettiriiheen tuomat ehdotukset ovat vain ehdotuksia. Niistä keskustellaan ja päädytään hallituksen ratkaisuun pääministerin johdolla.

Joten, miten tuo vihervasemmisto on oikein onnistunut päättämään nämä asiat väärin tässä demokraattisessa Suomessa olematta koskaan enemmistö?

 

 

]]>
39 http://nikokaistakorpi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260133-miten-vihervasemmisto-on-sossinyt-kaiken-ruskeaoikeiston-ollessa-vallassa#comments Kotimaa Juha Sipilän hallitus Keskusta Kokoomus Maahanmuutto perussuomalaiset Persut Tue, 28 Aug 2018 20:56:52 +0000 Niko Kaistakorpi http://nikokaistakorpi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260133-miten-vihervasemmisto-on-sossinyt-kaiken-ruskeaoikeiston-ollessa-vallassa
Kommentti kasvisruoka kriisiin http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259971-kommentti-kasvisruoka-kriisiin <p>Näyttää siltä että tämä porukka joka valittaa kasvisruuasta, ei itse osaa kuin lämmittää ruokansa mikrossa.</p><p>Kasvisruuasta saa samatmäärät proteiinia kuin lihasta.</p><p>&nbsp;</p><p>Suurin osa ihmisista ei edes tiedosta mitä syövät, uusavuttomuus on ikävää.</p><p>&nbsp;</p><p>Toisaalta he eivät edes kunnioita sotiamme veteraaneja jotka sotivat kasvinruuan voimalla sekä piristeiden, toki ylimmät upseerit nauttivat pihvinsa normaaliin tapaan.</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Näyttää siltä että tämä porukka joka valittaa kasvisruuasta, ei itse osaa kuin lämmittää ruokansa mikrossa.

Kasvisruuasta saa samatmäärät proteiinia kuin lihasta.

 

Suurin osa ihmisista ei edes tiedosta mitä syövät, uusavuttomuus on ikävää.

 

Toisaalta he eivät edes kunnioita sotiamme veteraaneja jotka sotivat kasvinruuan voimalla sekä piristeiden, toki ylimmät upseerit nauttivat pihvinsa normaaliin tapaan.

 

 

]]>
30 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259971-kommentti-kasvisruoka-kriisiin#comments Kasvisruoka Persut Puolustusministeri Jussi Niinistö Suomen puolustusvoimat Fri, 24 Aug 2018 16:56:45 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259971-kommentti-kasvisruoka-kriisiin
Persujen Suomen Uutiset vääristelee http://velitakanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259896-persujen-suomen-uutiset-vaaristelee <p><strong>&nbsp;&quot;PS-Nuoret: Varusmiehiä ei tule alistaa punavihreälle ideologialle&quot;</strong></p><p>Yllä olevalla tavalla&nbsp; otsikoi Perussuomalaisten äänenkannattaja Suomen Uutiset puolueen nuorten kannanoton armeijan kasvisruokapäivään. Nuorten edustajan kommenteissa ja itse artikkelissa punavihreitä ei mainita kertaakaan.</p><p>Ilmeisesti lehden päätoimittajalla on ollut tarve otsikoida tuolla tavalla. Kommentoin jo aiemmin päätoimittaja Turkkilan ohutta yleissivistystä. Nyt hän tuolla otsikolla vain vahvistaa tuota tietämättömyytensä olemattomuutta.</p><p>Vähänkin politiikkaa seuraava&nbsp; on perillä siitä, etti nykyisessä hallituksessa ole yhtään punavihreää. Siinä toki on merkittävä määrä entisiä persuja. Puolustusministerikin on paljon lähempänä persuja kuin punavihreitä. Hänhän taisi olla ehdolla jopa persujen puheenjohtajistoon.</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div>  "PS-Nuoret: Varusmiehiä ei tule alistaa punavihreälle ideologialle"

Yllä olevalla tavalla  otsikoi Perussuomalaisten äänenkannattaja Suomen Uutiset puolueen nuorten kannanoton armeijan kasvisruokapäivään. Nuorten edustajan kommenteissa ja itse artikkelissa punavihreitä ei mainita kertaakaan.

Ilmeisesti lehden päätoimittajalla on ollut tarve otsikoida tuolla tavalla. Kommentoin jo aiemmin päätoimittaja Turkkilan ohutta yleissivistystä. Nyt hän tuolla otsikolla vain vahvistaa tuota tietämättömyytensä olemattomuutta.

Vähänkin politiikkaa seuraava  on perillä siitä, etti nykyisessä hallituksessa ole yhtään punavihreää. Siinä toki on merkittävä määrä entisiä persuja. Puolustusministerikin on paljon lähempänä persuja kuin punavihreitä. Hänhän taisi olla ehdolla jopa persujen puheenjohtajistoon.

]]>
135 http://velitakanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259896-persujen-suomen-uutiset-vaaristelee#comments Kasvisruoka Persut Suomen Uutiset Thu, 23 Aug 2018 11:49:33 +0000 Veli Takanen http://velitakanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259896-persujen-suomen-uutiset-vaaristelee
Pakolaiset ei pelasta syrjäseutuja http://jussiwihonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259516-pakolaiset-ei-pelasta-syrjaseutuja <p>Matti Tiilikainen esittää että (Karjalainen 12.8) turvapaikan saaneet tulisi sijoittaa syrjäseuduille antamaan kaivattua elinvoimaa. Ajatus on lainvastainen, sillä Suomessa jokainen voi valita asuinpaikkansa itse. Kirjoituksesta tulee mieleen, ketä tässä halutaan auttaa: Hädänalaisia vai sittenkin itseämme?</p><p>Meillä on kokemusta 30-vuotta pakolaisten vastaanottamisesta. Ei tule mieleen yhtään syrjäseutua, minne pakolaiset ovat muodostaneet elinvoimaisen keskittymän? Sen sijaan he melko pian muuttavat samasta lähtömaasta olevien kanssa lähekkäin asumaan. Esim. Helsingin väestönkasvu johtuu maahanmuuttajien asuttamisesta. Asuntopula onkin kroonista, kohtuuhintaista asuntoa on liki mahdoton saada. Töitä olisi, asuntoja ei.</p><p>Viime aikoina on taas virinnyt keskustelu, Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, muuten emme selviä. Väestön vanheneminen ei meitä kaada. Meidän ei tarvitse tehdä Ruotsin virheitä.</p><p>Humanitäärinen maahanmuutto ei ole ratkaisu työvoimapulaan eikä maaseudun asuttamiseen. Maahanmuuttajien työllistyminen on hyvin heikkoa, ja työllisyysaste kymmenenkin vuoden päästä usein vain 30%. Siis ⅔ maahanmuuttajista on työttömänä. Maamme huoltosuhde heikkenee entisestään, kun he joutuvat elämään tulonsiirtojen varassa. Lisäksi on tärkeä huomata, ettei verokertymä lisäänny työttömistä maahanmuuttajista.</p><p>Koulutettua ja osaavaa työvoimaa on EU:n ansiosta saatavana työvoiman vapaan liikkuvuuden vuoksi. Puolalainen tai unkarilainen ammattimies voi tulla milloin tahansa tänne töihin. Kylmä tosiasia on, että Suomi ei ole kovin houkutteleva. Tämä on kallis maa, etenkin suhteessa palkkatasoon. Me tarvitsemme osaajia, ja otamme heidät ilolla vastaan.</p><p>Työvoiman tarveharkinnan saatavuutta halutaan poistettavaksi. En kannata sitä. Suomessa pienellä palkalla ei elä. Valtio joutuu maksamaan maahanmuuttajatyöntekijöille sekä asumistukea, että toimeentulotukea. Siis mitä enempi otamme ulkomaista työvoimaa matalapalkka-aloille, sen kalliimmaksi se tulee yhteiskunnalle ja veronmaksajille.</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Matti Tiilikainen esittää että (Karjalainen 12.8) turvapaikan saaneet tulisi sijoittaa syrjäseuduille antamaan kaivattua elinvoimaa. Ajatus on lainvastainen, sillä Suomessa jokainen voi valita asuinpaikkansa itse. Kirjoituksesta tulee mieleen, ketä tässä halutaan auttaa: Hädänalaisia vai sittenkin itseämme?

Meillä on kokemusta 30-vuotta pakolaisten vastaanottamisesta. Ei tule mieleen yhtään syrjäseutua, minne pakolaiset ovat muodostaneet elinvoimaisen keskittymän? Sen sijaan he melko pian muuttavat samasta lähtömaasta olevien kanssa lähekkäin asumaan. Esim. Helsingin väestönkasvu johtuu maahanmuuttajien asuttamisesta. Asuntopula onkin kroonista, kohtuuhintaista asuntoa on liki mahdoton saada. Töitä olisi, asuntoja ei.

Viime aikoina on taas virinnyt keskustelu, Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, muuten emme selviä. Väestön vanheneminen ei meitä kaada. Meidän ei tarvitse tehdä Ruotsin virheitä.

Humanitäärinen maahanmuutto ei ole ratkaisu työvoimapulaan eikä maaseudun asuttamiseen. Maahanmuuttajien työllistyminen on hyvin heikkoa, ja työllisyysaste kymmenenkin vuoden päästä usein vain 30%. Siis ⅔ maahanmuuttajista on työttömänä. Maamme huoltosuhde heikkenee entisestään, kun he joutuvat elämään tulonsiirtojen varassa. Lisäksi on tärkeä huomata, ettei verokertymä lisäänny työttömistä maahanmuuttajista.

Koulutettua ja osaavaa työvoimaa on EU:n ansiosta saatavana työvoiman vapaan liikkuvuuden vuoksi. Puolalainen tai unkarilainen ammattimies voi tulla milloin tahansa tänne töihin. Kylmä tosiasia on, että Suomi ei ole kovin houkutteleva. Tämä on kallis maa, etenkin suhteessa palkkatasoon. Me tarvitsemme osaajia, ja otamme heidät ilolla vastaan.

Työvoiman tarveharkinnan saatavuutta halutaan poistettavaksi. En kannata sitä. Suomessa pienellä palkalla ei elä. Valtio joutuu maksamaan maahanmuuttajatyöntekijöille sekä asumistukea, että toimeentulotukea. Siis mitä enempi otamme ulkomaista työvoimaa matalapalkka-aloille, sen kalliimmaksi se tulee yhteiskunnalle ja veronmaksajille.

]]>
2 http://jussiwihonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259516-pakolaiset-ei-pelasta-syrjaseutuja#comments Ammattityövoiman puute EU:n pakolaispolitiikka Halpatyövoima Persut Suhtautuminen turvapaikanhakijoihin Wed, 15 Aug 2018 11:39:47 +0000 Jussi Wihonen http://jussiwihonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259516-pakolaiset-ei-pelasta-syrjaseutuja
Suomen uutiset, oikeaa journalismia http://manukorkman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259006-suomen-uutiset-oikeaa-journalismia <p>&nbsp;</p><p>Valtamediat ovat jo vuosien ajan käsitelleet kriittisesti ja uudelle normaalille vieraalla tavalla Unkarin kehitystä esittäen mitä mielettömämpiä väitteitä sukulaiskansamme nykytilasta. Demokratia ja sananvapaus on muka vaarassa. Höpsistä pöpsistä!</p><p>Ilmeisesti näistä syistä on Suomen uutiset lähettäneet paikan päälle, siis Unkariin, tähtitoimittajansa Marko Hamilon. Nyt on siis uuden normaalin tutkivan toimittajan työn aika.</p><p>Keneltä siis kysyä Unkarin tilanteesta? Kuka osaisi parhaiten informoida uuden normaalin puitteissa Unkarin yhteiskunnallisesta kehityksestä? Vastaus on jokaiselle kansallismieliselle konservatiiville selvä: tietysti johtavan kansalliskonservatiivisen hallituspuolueen tiedottaja.</p><p>Oikeasti Unkarissa sananvapaus kukoistaa kauniisti kuin kukkanen, maa on juutalaisten paratiisi, koska maassa ei ole juurikaan muslimeita. Uudessa normaalissa kansalliskonservatiivisessa kansallisvaltiossa vähemmistöt menevät töihin ja panevat lapsensa kouluu. Se on niin yksinkertaista. Pakolaisetkin pääsevät heti pois leireiltä, kunhan palaavat sinne, mistä pakenivatkin.</p><p>Tiedostava kansalliskonservatiivi voi vain hämmästellä yhdysvaltalaisten, suomalaisten yms. kansakuntien medioitten kääntymistä opposition puoleen etsiessään näkemyksiä Unkarin tapahtumista.&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div>  

Valtamediat ovat jo vuosien ajan käsitelleet kriittisesti ja uudelle normaalille vieraalla tavalla Unkarin kehitystä esittäen mitä mielettömämpiä väitteitä sukulaiskansamme nykytilasta. Demokratia ja sananvapaus on muka vaarassa. Höpsistä pöpsistä!

Ilmeisesti näistä syistä on Suomen uutiset lähettäneet paikan päälle, siis Unkariin, tähtitoimittajansa Marko Hamilon. Nyt on siis uuden normaalin tutkivan toimittajan työn aika.

Keneltä siis kysyä Unkarin tilanteesta? Kuka osaisi parhaiten informoida uuden normaalin puitteissa Unkarin yhteiskunnallisesta kehityksestä? Vastaus on jokaiselle kansallismieliselle konservatiiville selvä: tietysti johtavan kansalliskonservatiivisen hallituspuolueen tiedottaja.

Oikeasti Unkarissa sananvapaus kukoistaa kauniisti kuin kukkanen, maa on juutalaisten paratiisi, koska maassa ei ole juurikaan muslimeita. Uudessa normaalissa kansalliskonservatiivisessa kansallisvaltiossa vähemmistöt menevät töihin ja panevat lapsensa kouluu. Se on niin yksinkertaista. Pakolaisetkin pääsevät heti pois leireiltä, kunhan palaavat sinne, mistä pakenivatkin.

Tiedostava kansalliskonservatiivi voi vain hämmästellä yhdysvaltalaisten, suomalaisten yms. kansakuntien medioitten kääntymistä opposition puoleen etsiessään näkemyksiä Unkarin tapahtumista. 

 

]]>
24 http://manukorkman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259006-suomen-uutiset-oikeaa-journalismia#comments Persut Sarkasmi varoitus Unkari Thu, 02 Aug 2018 20:34:30 +0000 Manu Korkman http://manukorkman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259006-suomen-uutiset-oikeaa-journalismia
Monikulttuurisuus http://artoartovihavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/258368-monikulttuurisuus <p>En edes lähde arvailemaan mitä kaikenlaisia merkityksiä sanalla <strong>&quot;monikulttuurisuus&quot; </strong>on eri ihmisten päiden sisällä. Aion tässä esitellä sen sanan &ldquo;ainoan oikean&rdquo; merkityksen, eli sen &nbsp;mitä monikulttuurisuus merkitsee minun mielestäni.</p><p><strong>Monikulttuurisuus</strong> tarkoittaa sitä että yhteiskunnassa voidaan asioita katsella monella eri tavalla. eikä vain sillä tavalla miten asiat on nähty eri kulttuureissa vuosikymmenet, vuosisadat tai jopa vuosituhannet.</p><p>Monikulttuurisuus tarkoittaa sitä että asioita saa tarkastella sekä eri kulttuurien näkökulmista, mutta myös ihan uusista näkökulmista, ilman mitään kulttuurivaikutuksia. &nbsp;Toki kaikki mitä teemme on tietenkin jotain kulttuurua. Uusi tapa hahmottaa asioita ei siis ole kulttuurivapaa, vaan se luo tavallaan uuden ja erilaisen kulttuurin.</p><p><strong>Monikulttuurisuuden</strong> vastakohta on <strong>monokulttuuri</strong>, eli perussuomalaisten kannattama yhteiskuntamuoto.</p><p><strong>Monokulttuuri</strong> tarkoittaa sitä että asiat pitää nähdä aina vain yhdestä näkökulmasta. perussuomalaisten kannattamasta näkökulmasta. Kun kaikki näkevät asiat vain yhdellä ja yhteisellä tavalla niin sillä tavalla muodostuu <strong>&ldquo;</strong><em><strong>vahva, rohkea kansa, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus&rdquo;. </strong>&nbsp;</em>Näin ainakin &nbsp;Olli Immosen mukaan.</p><p>Miten Olli Immonen aikoo saada koko kansan, minut mukaanluettuna, tukemaan <strong>monokulttuuria?</strong>&nbsp;Sitä en tiedä. Hommaa ainakin riittää. Mitkä mahtavat olla Immosen keinot? &nbsp;</p><p>Ainakin hän on varma asiastaan koska lisää julistuksensa loppuun <strong>&ldquo;<em>Minulla on vahva usko taistelutovereihini. Aiomme taistella loppuun asti kotimaamme ja aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän.&rdquo;</em></strong></p><hr /><p>Nyt moni varmaan ajattelee että tuo minun ajatukseni sanan <strong>&ldquo;monikulttuurisuus&rdquo;</strong> merkityksestä on oikeastaan <strong>monokulttuurinen</strong>, koska pidän omaa tulkintaani ainoana oikeana tulkintana. &nbsp;</p><p>Ei se niin ole,&nbsp; sillä vaikka pidän omaa tulkintaani ainoana oikeana, en vaadi muita tulkitsemaan asiaa samalla tavoin kuin minä, vaan jokainen saa ajatella omalla tavallaan sanan &ldquo;monikulttuurisuus&rdquo; merkityksestä.</p><p>Olli Immosen mielestä &ldquo;monikulttuurisuus&rdquo; on painajainen ja Olli uneksii <em>vahvasta, rohkeasta kansasta, joka kukistaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Ollin mielestä monikulttuurisuus on &nbsp;ruma kupla, jossa&nbsp; hänen vihollisensa(minä)&nbsp; elävät, ja se tulee ennen pitkää puhkeamaan miljooniksi pieniksi paloiksi.</em></p><p>Saa nähdä miten minun tässä vielä käy?&nbsp; Hajoittaako Olli ja hänen taistelutoverinsa ja yhtenäinen kansa minutkin pieniksi palasiksi?&nbsp; &nbsp;vielä vanhoilla päivilläni?</p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> En edes lähde arvailemaan mitä kaikenlaisia merkityksiä sanalla "monikulttuurisuus" on eri ihmisten päiden sisällä. Aion tässä esitellä sen sanan “ainoan oikean” merkityksen, eli sen  mitä monikulttuurisuus merkitsee minun mielestäni.

Monikulttuurisuus tarkoittaa sitä että yhteiskunnassa voidaan asioita katsella monella eri tavalla. eikä vain sillä tavalla miten asiat on nähty eri kulttuureissa vuosikymmenet, vuosisadat tai jopa vuosituhannet.

Monikulttuurisuus tarkoittaa sitä että asioita saa tarkastella sekä eri kulttuurien näkökulmista, mutta myös ihan uusista näkökulmista, ilman mitään kulttuurivaikutuksia.  Toki kaikki mitä teemme on tietenkin jotain kulttuurua. Uusi tapa hahmottaa asioita ei siis ole kulttuurivapaa, vaan se luo tavallaan uuden ja erilaisen kulttuurin.

Monikulttuurisuuden vastakohta on monokulttuuri, eli perussuomalaisten kannattama yhteiskuntamuoto.

Monokulttuuri tarkoittaa sitä että asiat pitää nähdä aina vain yhdestä näkökulmasta. perussuomalaisten kannattamasta näkökulmasta. Kun kaikki näkevät asiat vain yhdellä ja yhteisellä tavalla niin sillä tavalla muodostuu vahva, rohkea kansa, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus”.  Näin ainakin  Olli Immosen mukaan.

Miten Olli Immonen aikoo saada koko kansan, minut mukaanluettuna, tukemaan monokulttuuria? Sitä en tiedä. Hommaa ainakin riittää. Mitkä mahtavat olla Immosen keinot?  

Ainakin hän on varma asiastaan koska lisää julistuksensa loppuun Minulla on vahva usko taistelutovereihini. Aiomme taistella loppuun asti kotimaamme ja aidon Suomen kansan puolesta. Voitto on meidän.”


Nyt moni varmaan ajattelee että tuo minun ajatukseni sanan “monikulttuurisuus” merkityksestä on oikeastaan monokulttuurinen, koska pidän omaa tulkintaani ainoana oikeana tulkintana.  

Ei se niin ole,  sillä vaikka pidän omaa tulkintaani ainoana oikeana, en vaadi muita tulkitsemaan asiaa samalla tavoin kuin minä, vaan jokainen saa ajatella omalla tavallaan sanan “monikulttuurisuus” merkityksestä.

Olli Immosen mielestä “monikulttuurisuus” on painajainen ja Olli uneksii vahvasta, rohkeasta kansasta, joka kukistaa tämän painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Ollin mielestä monikulttuurisuus on  ruma kupla, jossa  hänen vihollisensa(minä)  elävät, ja se tulee ennen pitkää puhkeamaan miljooniksi pieniksi paloiksi.

Saa nähdä miten minun tässä vielä käy?  Hajoittaako Olli ja hänen taistelutoverinsa ja yhtenäinen kansa minutkin pieniksi palasiksi?   vielä vanhoilla päivilläni?

 

]]>
96 http://artoartovihavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/258368-monikulttuurisuus#comments Monikultturisuus Monokulttuuri Olli Immonen Persut Wed, 18 Jul 2018 16:00:54 +0000 Arto Vihavainen http://artoartovihavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/258368-monikulttuurisuus
Hakkaraisen kannattajat vauhdissa http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257248-hakkaraisen-kannattajat-vauhdissa <p>Persujen Hakkarainen oli juuri tuomiolla Veera Ruohoon kohdistuneesta ahdistelusta, nyt on tullut ilmi, että Hakkaraisen kannattajat ovat lähetelleet valtavasti törkypostia Veera Ruoholle, ja jopa uhkauksia.</p><p>Eduskunnan turvallisuusjohtajakin on asiaa tuolla kommentoinut.</p><p><a href="http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3994260/Rikoksista+tuomitun+Hakkaraisen+fanit+pommittavat+torkyviesteilla+uhria++Eduskunnan+turvallisuusjohtaja+Taysin+poikkeuksellista" title="http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3994260/Rikoksista+tuomitun+Hakkaraisen+fanit+pommittavat+torkyviesteilla+uhria++Eduskunnan+turvallisuusjohtaja+Taysin+poikkeuksellista">http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3994260/Rikoksista+tuomitun+Hakkaraisen...</a></p><p>&nbsp;</p><p>Aina sanotaan, että ei saa yleistää, kun puhutaan puolueista, mutta persujen toiminta on kyllä kaiken arvostelun alapuolella.</p><p>Tottakai on niin, että eivät kaikki persut uhkaile, mutta kyllä se melko yleistä on. Halla-aho ei itse ymmärrä vastuutaan, kun hän lietsoo kannattajiaan eri teksteillään ja puheillaan.</p><p>Olenkin sanonut Halla-aholle, että persujen seuraajista facebookissakin 10% on ihan tavallisia politiikaa seuraavia ihmisä, ja 90% sitten näitä uhkailevia vatipäitä.</p><p>Tällainen puolue sitten haluaa kannatusta, joiden monet tukijat ovat täysin ala-arvoisia käyttäytymiseltään.</p><p>Ohjeeni on, älä äänestä persuja, on paljon parempiakin vaihtoehtoja, tuollainen puolue, jonka kannattajat eivät osaa yksinkertaisiakaan käyttäytymistapoja ei ansaitse yhtään ääntä.</p><p>&nbsp;</p><p>Ai niin, hyvää juhannusta :)</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Persujen Hakkarainen oli juuri tuomiolla Veera Ruohoon kohdistuneesta ahdistelusta, nyt on tullut ilmi, että Hakkaraisen kannattajat ovat lähetelleet valtavasti törkypostia Veera Ruoholle, ja jopa uhkauksia.

Eduskunnan turvallisuusjohtajakin on asiaa tuolla kommentoinut.

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3994260/Rikoksista+tuomitun+Hakkaraisen+fanit+pommittavat+torkyviesteilla+uhria++Eduskunnan+turvallisuusjohtaja+Taysin+poikkeuksellista

 

Aina sanotaan, että ei saa yleistää, kun puhutaan puolueista, mutta persujen toiminta on kyllä kaiken arvostelun alapuolella.

Tottakai on niin, että eivät kaikki persut uhkaile, mutta kyllä se melko yleistä on. Halla-aho ei itse ymmärrä vastuutaan, kun hän lietsoo kannattajiaan eri teksteillään ja puheillaan.

Olenkin sanonut Halla-aholle, että persujen seuraajista facebookissakin 10% on ihan tavallisia politiikaa seuraavia ihmisä, ja 90% sitten näitä uhkailevia vatipäitä.

Tällainen puolue sitten haluaa kannatusta, joiden monet tukijat ovat täysin ala-arvoisia käyttäytymiseltään.

Ohjeeni on, älä äänestä persuja, on paljon parempiakin vaihtoehtoja, tuollainen puolue, jonka kannattajat eivät osaa yksinkertaisiakaan käyttäytymistapoja ei ansaitse yhtään ääntä.

 

Ai niin, hyvää juhannusta :)

]]>
120 http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257248-hakkaraisen-kannattajat-vauhdissa#comments Persut Thu, 21 Jun 2018 13:35:56 +0000 petteri ritala http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257248-hakkaraisen-kannattajat-vauhdissa
Sota mukakansallismielisyyttä vastaan http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250755-sota-mukakansallismielisyytta-vastaan <p>Minusta kaikki suomalaiset voisivat aloittaa sodan tyhmyyttä vastaan, tuolla toisessa blogissa Huhtasaari esittää taas omaa paatostaan, jolle ei nyt vaan ole minkäänlaista totuuspohjaa.</p><p>Siellä sitten itketään, kun me suomalaiset emme ymmärrä Trumppia ja emme ymmärrä kansallismielisyyttä.</p><p>Kyllä sen suomalaiset ymmärtävät, mutta valtaosalle kansallismielisyys on jotain ihan muuta kuin persujen ihannoimat asenteet.</p><p>Persujen nykyinen äänitorvi kotimaan politiikassa on Huhtasaari, ja hän yrittää noilla &#39;&#39;mukakansallismielisillä&#39;&#39; blogeilla tuoda jotain uutta normaalia Suomeen.</p><p>Tuollaisella pikkupuolueella pitääkin olla joku agenda, mutta harhaluulot siitä, että se agenda jotenkin saavuttaisi yleisempä kannatusta, niin se on vain persujen omassa mielessä.</p><p>&nbsp;</p><p>Niinkuin olen kirjoittanut, niin mukavia ja huumoripitoisia ovat nuo persujen blogit, hieman herkkänahkaista porukkaa vaan, jos heitä ja heidän ajatuksiaan arvostelee.</p><p>Bannimestaruus on ylivoimaisesti persujen hallussa, muuta sekin osoittaapaljon juuri bannaajista, sananvapaus on persuille täysin vieras käsite, vaikka heidän mielestään vihapuhettakin pitäisi sietää.</p><p>On siinä meillä velikultia ja siskoja :)</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Minusta kaikki suomalaiset voisivat aloittaa sodan tyhmyyttä vastaan, tuolla toisessa blogissa Huhtasaari esittää taas omaa paatostaan, jolle ei nyt vaan ole minkäänlaista totuuspohjaa.

Siellä sitten itketään, kun me suomalaiset emme ymmärrä Trumppia ja emme ymmärrä kansallismielisyyttä.

Kyllä sen suomalaiset ymmärtävät, mutta valtaosalle kansallismielisyys on jotain ihan muuta kuin persujen ihannoimat asenteet.

Persujen nykyinen äänitorvi kotimaan politiikassa on Huhtasaari, ja hän yrittää noilla ''mukakansallismielisillä'' blogeilla tuoda jotain uutta normaalia Suomeen.

Tuollaisella pikkupuolueella pitääkin olla joku agenda, mutta harhaluulot siitä, että se agenda jotenkin saavuttaisi yleisempä kannatusta, niin se on vain persujen omassa mielessä.

 

Niinkuin olen kirjoittanut, niin mukavia ja huumoripitoisia ovat nuo persujen blogit, hieman herkkänahkaista porukkaa vaan, jos heitä ja heidän ajatuksiaan arvostelee.

Bannimestaruus on ylivoimaisesti persujen hallussa, muuta sekin osoittaapaljon juuri bannaajista, sananvapaus on persuille täysin vieras käsite, vaikka heidän mielestään vihapuhettakin pitäisi sietää.

On siinä meillä velikultia ja siskoja :)

]]>
207 http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250755-sota-mukakansallismielisyytta-vastaan#comments Persut Sat, 10 Feb 2018 12:28:09 +0000 petteri ritala http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250755-sota-mukakansallismielisyytta-vastaan
Onko vihapuhe sananvapautta? http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249529-onko-vihapuhe-sananvapautta <p>Minusta vihapuhe ei kuulu sananvapauden piiriin.</p><p>Minusta se on onnetonta keskustelun rajoittamista siis vihapuhe.</p><p>Kestäisikö persut heitä tai heidän ehdokastaan kohtaan kohdistuvan vihapuheen, epäilen vahvasti. He muutenkin loukkaantuvat kaikesta kritiikistä, jota heitä kohtaan annetaan.</p><p>Mielipiteitä?&nbsp;</p><p>Pitäisikö vihapuhe sallia?</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Minusta vihapuhe ei kuulu sananvapauden piiriin.

Minusta se on onnetonta keskustelun rajoittamista siis vihapuhe.

Kestäisikö persut heitä tai heidän ehdokastaan kohtaan kohdistuvan vihapuheen, epäilen vahvasti. He muutenkin loukkaantuvat kaikesta kritiikistä, jota heitä kohtaan annetaan.

Mielipiteitä? 

Pitäisikö vihapuhe sallia?

 

 

]]>
73 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249529-onko-vihapuhe-sananvapautta#comments Laura Huhtasaari Persut Presidentinvaalit 2018 Sananvapaus Vihapuhe Sun, 21 Jan 2018 20:00:13 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249529-onko-vihapuhe-sananvapautta